Yes! Super leuk lieve jij! Bedankt voor jouw bestelling. Je gaat aan de slag met mijn online workshop: 'In 4 stappen een gezellig en sfeervol interieur'. Je ontvangt alle gegevens in jouw e-mail. Bekijk eerst nog even onderstaande videoboodschap. tot gauw! Liefs Souraya

Online workshop gezellig en sfeervol interieur cursus bintihome interieurstylist advies 1

Online workshop: 'In 4 stappen een gezellig en sfeervol interieur'

Van witte muren en weinig gezelligheid naar een persoonlijk interieur met de mooiste kleuren in harmonie.

In deze online workshop (je krijgt meteen toegang) leer ik jou in 4 videolessen hét stappenplan om een gezellig en sfeervol interieur te creëren. Want ook jij kan dit! 

Een fijne tool die ik hiervoor gebruik is het maken van een kleurenpalet welke je goed kan toepassen in jouw ruimte om meteen harmonie en sfeer te creëren. 

In jouw eigen tijd bekijk je de video’s en leer je om de juiste kleuren te kiezen én combineren. Een kleurenpalet dat helemaal bij jou én jouw huis past. Zodat jij iedere keer met een glimlach jouw huis binnenloopt!

Niet meer stoeien met styling of kleuren die te donker uitvallen of kleuren en producten die eigenlijk toch niet zo mooi staan bij elkaar. 

In deze online workshop geef ik jou de tools én het vertrouwen dat ook jij kan kiezen voor datgene waar je echt blij van wordt. Want het creëren van gezelligheid en sfeer met kleur, kan in ieder interieur. Let’s go!

Vrijdag 1 maart gaan de deuren open!

Omdat Binti Home dit jaar 15 jaar bestaat krijg jij maar liefst € 100,- korting + wordt je uitgenodigd voor de eenmalige live Q&A om al jouw interieur én kleurvragen te stellen! Meld je aan vóór 25 februari 2024!

Laagdrempelig, praktisch én inspirerend!
Met deze online workshop ga jij eindelijk keuzes maken voot een persoonlijk kleurenpalet als basis voor meer sfeer & gezelligheid in huis.

Online workshop kleur in huis
Gemakkelijk te volgen via de laptop of app op jouw telefoon!

Omdat Binti Home dit jaar 15 jaar bestaat krijg jij maar liefst € 100,- korting + wordt je uitgenodigd voor de eenmalige live Q&A om al jouw interieur én kleurvragen te stellen! Meld je aan vóór 1 maart 2024.

In 4 lessen meer sfeer en gezelligheid in huis:

Je begint meteen en kijkt de lessen in jouw eigen tijd!

huidig kleurenpalet

Les 1: Jouw huidige interieur

We brengen eerst in kaart hoe je nu woont, waar word je blij van en wat ontbreekt? Leer alles over het kleurenpalet. Hoe stel je een kleurenpalet samen, hoe kies je voor goede naturellen en accentkleuren? 

kleuren combineren kleurenpalet persoonlijk interieur bintihome

Les 2: Kleur inspiratie & keuzes maken

Welke kleuren passen bij jou en bij jouw interieur? Hoe is natuurlijk daglicht van toepassing en hoe maak je de juiste keuze? Het gaat niet alleen over kleuren op de muur maar juist ook de inrichting en styling.

kleurenplan terra roze interieur

Les 3: Kleuren combineren en shoppen

Met basiskleuren én accentkleuren creëer je een kleurenpalet waarmee je kan shoppen voor jouw interieur. Je leert hoe je de mooiste combinaties kan maken van verschillende kleuren en materialen. 

Les 4: Kleur toepassen & stylen in huis

Leer hoe je balans en harmonie kan creëren met jouw kleurenpalet als leidraad voor bijvoorbeeld woonaccessoires en meubels, door dit goed te verdelen én stylen in huis. 

Hoe kan je een woonkamer gezellig inrichten

Wat de andere cursisten zeggen...

foto's maken inspiratie

Van inspiratie naar jouw eigen droom interieur...

  1. Je scrolt uren over Pinterest en Instagram naar de meest prachtige interieurs maar het lukt je niet om dit te vertalen naar jouw eigen huis
  2. Je gaat verhuizen naar een nieuw huis en je wilt een goed kleurenplan maken
  3. De basis van jouw huis is in orde maar toch mis je de gezellige sfeer & balans met kleur
  4. Kleuren zien er bij jou thuis altijd anders uit, waarom lukt het jou niet?
  5. Je kijkt na al die tijd nog steeds tegen witte muren aan en je wil zo graag kleur in huis!
  6. Het lukt je niet om de juiste keuzes te maken voor in huis voor het gebruik van kleuren en hoe je dit kan verdelen
  7. Je wilt wel met kleur werken, maar je durft niet

In deze online workshop krijg jij praktische tools én tips om met kleur aan de slag te gaan in huis. De perfecte basis om aan de slag te gaan met jouw interieur.

Na deze online interieurworkshop...

kleurenplan terra roze interieur

Heb je een stijlvol kleurenplan om mee aan de slag te gaan

sfeer in huis met kleur

Kan jij moeiteloos kleuren combineren en stylen in huis

Geniet jij van een sfeervol&persoonlijk interieur